Mogen wij onze eigen muziek uitkiezen?

Voor de korte videoclip maak ik gebruik van gekochte licenties. Zo kan deze worden gedeeld met familie, vrienden en kennissen via social media. Uiteraard mogen jullie voor de trouwfilm wél jullie eigen muziekkeuze doorgeven. Afhankelijk van het aantal minuten kunnen jullie tussen de vijf tot twaalf nummers doorgeven voor onder de trouwfilm.

Worden de geloftes opgenomen en verwerkt in de video?

De geloftes kunnen inderdaad worden opgenomen en worden verwerkt in de trouwvideo. Het bruidspaar mag verder helemaal zelf kiezen hoe de video wordt. Als zij geen geloftes hebben of deze liever niet onder de video willen horen, dan kan dat allemaal!

Kan de gehele ceremonie worden gefilmd?

Omdat ik mij volledig wil focussen op het filmen voor de videoclip, is het helaas niet mogelijk om door mij de gehele ceremonie te laten filmen. Ik loop namelijk rond en maak veel (korte) sfeerbeelden. Wanneer jullie de gehele ceremonie op beeld willen hebben, adviseer ik jullie om bijvoorbeeld een familielid of vriend(in) te vragen een camera op statief te zetten en hierop te letten.

Film je ook bruiloften in het buitenland?

Jazeker! Dat vind ik alleen maar extra leuk. Trouwen jullie in het buitenland? Neem dan contact op om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen. 

Worden alle video's in je portfolio geplaatst?

Nee, dit gaat altijd in overleg. Wanneer jullie liever niet de video op de website of social media willen hebben, zal dit uiteraard niet gebeuren. 

Moeten we gelijk betalen?

Jullie hoeven niet gelijk het totale bedrag te betalen. Wel vraag ik jullie om een aanbetaling te doen, deze bedraagt 25 procent van het totaalbedrag. Dit is voor beiden een zekerheid dat ik jullie bruiloft kom filmen.

Wanneer kunnen we de trouwvideo verwachten?

De korte trouwclip kunnen jullie binnen twee weken verwachten. Zo kunnen jullie nog kort na de bruiloft genieten met een terugblik van de dag. Op de langere trouwfilm zit een levertijd van maximaal acht weken. De montage is tijdrovend en ik zorg ervoor dat jullie trouwvideo tot in de kleinste details klopt.

Waarom puuur video?

Tijdens jullie bruiloft zorg ik ervoor dat ik ongemerkt de mooiste beelden vastleg. Daarbij heb ik oog voor de kleinste details. Ook de emoties breng ik mooi in beeld, niet alleen van het bruidspaar, maar ook van jullie familie en vrienden.